Σπιτικό ψωμί - Homemade Bread

Η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ συνηθίζω να γράφω για συνταγές !!! Στην προσπάθειά μου όμως να συμβάλλω σε έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής και διατροφής για την οικογένειά μου, αποφάσισα να φτιάξω την ιστοσελίδα ώστε να μοιραστώ μαζί σας της λίγες γνώσεις μου, αλλά και τους.... πειραματισμούς μου επάνω στα ζυμάρια !

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Προζυμένιο ψωμάκι (υγρασία 74,4% για αρχάριους)

›
Την συνταγή και την εκτέλεση σας την έχω δώσει.... πολλάκις, πάμε άλλη μια, έτσι για να έχετε μια εικόνα της διαδικασίας για όλα αυτά τα ψωμ...
Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Italia Pizza project

›
  Ούτε στην καλύτερη Πιτσαρία τέτοιο αποτέλεσμα !! "Προσούτο.... Μοτσαρέλα.... Πεκορίνο.... Caputo Pizzeria κ.α." Θέλεις τέτοια π...
Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Προζυμένιο ψωμί (υγρασία 76,9%)

›
Σημερινό προζυμένιο ψωμάκι (υγρασία 76,9%)  Υλικά : 350γρ αλεύρι για όλες της χρήσης (11,7 πρωτεΐνη) 260μλ νερό (για αρχάριους προτείνεται 2...
Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Προζυμένιο ψωμάκι & Αγελαδινό Τυράκι

›
Για σήμερα.... 24/2/2021:  Προζυμένιο ψωμάκι βγήκε από την ξυλόσομπα πριν 1 ώρα. Το αφήσαμε να κρυώσει κάπως και το κόψαμε 👌 Είναι ένα Προζ...
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Από το Blogger.