Σπιτικό ψωμί - Homemade Bread

Η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ συνηθίζω να γράφω για συνταγές !!! Στην προσπάθειά μου όμως να συμβάλλω σε έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής και διατροφής για την οικογένειά μου, αποφάσισα να φτιάξω την ιστοσελίδα ώστε να μοιραστώ μαζί σας της λίγες γνώσεις μου, αλλά και τους.... πειραματισμούς μου επάνω στα ζυμάρια !

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Προζυμένιο ψωμί (υγρασία 76,9%)

›
Σημερινό προζυμένιο ψωμάκι (υγρασία 76,9%)  Υλικά : 350γρ αλεύρι για όλες της χρήσης (11,7 πρωτεΐνη) 260μλ νερό (για αρχάριους προτείνεται 2...
Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Προζυμένιο ψωμάκι & Αγελαδινό Τυράκι

›
Για σήμερα.... 24/2/2021:  Προζυμένιο ψωμάκι βγήκε από την ξυλόσομπα πριν 1 ώρα. Το αφήσαμε να κρυώσει κάπως και το κόψαμε 👌 Είναι ένα Προζ...
Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Ψωμί με φυσική προζύμι (sourdough bread)

›
Αρτοποιήματα.... πάντα με φυσική προζύμι !! Το ψωμί σε άλλα επίπεδα... !! Συνταγή & εκτέλεση όπως μου δόθηκε από τον φίλο κ. Ζαφε...
Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Ψωμάκι Brioche με προζύμι

›
Ψωμάκι Brioche με προζύμι Μικρά και ακαταμάχητα ψωμάκια... για αφράτα σάντουιτς... λαχταριστά μπέργκερ, ή ακόμη και στο πρωινό, αλειμμένα...
Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Λευκό ψωμάκι Ιαπωνίας (Shokupan 食パン )

›
Λευκό ψωμάκι Ιαπωνίας (Shokupan) 食パン !! Το shokupan είναι ένα από τα καθημερινά ψωμιά στην Ιαπωνία !!! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από...
1 σχόλιο:
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Από το Blogger.