Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Φραντζόλα χωρίς ζύμωμα (no knead bread)



Φίλοι μου καλησπέρα !!!! Αλλο ένα υπέροχο ψωμί χωρίς ζύμωμα μόλις ξεφούρνισα !! Ψήθηκε στην ξυλόσομπα στους 180-200 βαθμούς, και για πρώτη φορά απ' ευθείας επάνω στην μαντεμένια πλάκα !!!!! 

Τον αναλυτικό τρόπο παρασκευής σας τον έδειξα πριν δύο μόλις ημέρες , και μπορείτε να τον βρείτε εδώ  !! Είναι αυτό που έχω πει πολλές φορές , ότι όταν έχουμε μια δοκιμασμένη συνταγή και την ακολουθούμε κατά γράμμα, θα έχουμε επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα !!! 














Έκανα και την πρώτη δοκιμή με τα ειδικά καλαθάκια (σημερινό δώρο από την γυναίκα μου) για να δώσω σχήμα στο ψωμί μου, αλλά.... δεν τα κατάφερα !!! θέλει.... προπόνηση ακόμα :)








Σας περιμένω και στην ομάδα μας στο facebook εδώ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου